Strona główna Kultura „Smakowe emocje” – jak przyrządzić doskonałą pierś kaczą?

„Smakowe emocje” – jak przyrządzić doskonałą pierś kaczą?

„Smakowe emocje” – jak przyrządzić doskonałą pierś kaczą?

Jak przyrządzić kruchą, jednocześnie soczystą pierś kaczą? Jakiej marynaty użyć, aby wydobyć jej niepowtarzalny smak? Z czym najlepiej połączyć to mięso? Na te i wiele więcej pytań odpowie Państwu właściciel „Hotel & Restauracja Złoty Las”, który postanowił podzielić się z Państwem swoim sprawdzonym przepisem. Zapraszamy do oglądania!

Pierś kacza w sosie borowikowym z gryczanymi pierogami oraz buraczkami – przepis na to danie oraz cały proces jego powstawania, poznacie Państwo w pierwszym odcinku cyklu „Smakowe emocje”.

BRAK KOMENTARZY

Spodobało Ci się, masz swoje zdanie na ten temat? Skomentuj.Cancel reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Exit mobile version